Pensjonistuniversitetet i Skedsmo

Pensjonistuniversitetet i Skedsmo

Savner du å delta i aktiviteter på dagtid ?

Pensjonistuniversitetet i Skedsmo – PUSK ble etablert i 2008 og er en forening der alle pensjonister og andre interesserte over 60 år er hjertelig velkomne som medlemmer eller tilhørere på våre møter.

PUSKs formål er å være et forum for formidling av kunnskap, stimulere til mer læring, oppmuntre og legge til rette for egenaktivitet og skape et trivelig, sosialt fellesskap. Våre møter er på dagtid.

Vi har månedlige møter med interessante foredrag og i tillegg diverse aktivitetsgrupper: Vandreturer, bridge, litteratur, maling og tegning, foto, kultur og reiser, spansk, italiensk og slektsgranskning.

Om møtene:
Medlemsmøtene i PUSK finner normalt sted den første tirsdag i måneden kl. 12:00 på Skedsmo Samfunnshus i storsalen.
Dørene åpnes kl. 11:00.

Som medlem i PUSK har du gratis adgang til 9 foredrag i året på Samfunnshuset, like mange i Senioruniversitetet i Lillestrøm ( SUL ) samt pensjonistuniversitetene i Lørenskog ( LPU ) og Jessheim ØRPU ) til sammen gratis adgang til mer enn 36 aktuelle foredrag.
Hertil kommer tilbud om reiser og billetter til ulike kulturarrangementer. Medlemskapet koster kun kr. 200 pr. år. Ikke medlemmer betaler kr. 100 pr. foredrag.

Innmelding skjer ved betaling til bankkonto: 1286 46 00121 eller klikk her: Innmeldingskjema (u3a.

God oppslutning om PUSK gir oss mulighet til å skaffe gode foredrag og foredragsholdere.
Bli medlem i Pensjonistuniversitetet i Skedsmo (PUSK)

Velkommen !

Del artikkel